Paolos Debesay

Hei, mitt navn er Paolos Debesay. Jeg er en 26 år gammel mann, født og oppvokst i Oslo. Jeg studerer Markedsføring og Salgsledelse ved Høyskolen Kristiania, derfor har jeg også denne bloggen som en oppgave i et fag jeg har dette semesteret som heter, Digital Markedsføring.

  • Litt om meg:

Jeg er en blid og jovial gutt fra Oslo´s østkant som er litt i overkant interessert i fotball og ellers ganske så sportsidiot i tillegg. Jeg jobber til daglig som miljøarbeider i Akutt psykiatrien ved Akershus Universitetssykhus. Mine drømmer var som alle andre gutter å bli profesjonell fotballspiller, og jeg har i likhet med de 99% som ikke klarte det, samme historie om at jeg var jævlig god da jeg var yngre, men fikk en lei kneskade som ødela karrieren. Men nok om det!

På fritiden min spiller jeg fotball langt nede i divisjonene et sted. Bruker også i overkant mye tid på å se fotball på tv. Bortsett fra fotballgalskapen er jeg som tidligere nevnt en sportsidiot, så dagene går veldig mye i trening. Jeg oppdaget i fjor en idrett kalt Padel tennis, noe jeg har blitt helt forelsket i, og som jeg har spilt 1-2 ganger i uken siden. Står også veldig mye på ski om vinteren, både langrenn og alpint.

  • Nok om Sport!

Når jeg ikke holder på med idrett, liker jeg å tilbringe tid med familie og venner. Jeg er veldig glad i å reise og gjort mye av det. Jeg er utrolig glad i å reise til nye steder og få oppleve andre kulturer. Hvis du har lest til nå, så har du kanskje skjønt at jeg er en veldig aktiv mann av meg. Så da kommer det ikke som noen bombe at jeg også er veldig glad i friluftsliv, turer i skogen eller på fjellet, er helt i min gate.

Dette var kort om meg og mine interesser. Håper dere vil like bloggen.

  • Paolos 🙂